Salon Interstille

Bivanje je več kot samo življenje: je užitek, lepota, udobje. Salon lepe notranje opreme Interstille je nastal z idejo, da si vsakdo zasluži bivati v udobnem in urejenem okolju, obkrožen z lepimi izdelki s področja notranje opreme.

Lepota naj ne bo več le v domeni bogatih

Verjamemo, da ima vsakdo pravico bivati v lepem in udobnem stanovanju opremljenim z elegantno notranjo opremo. Stanovanjske, poslovne in hotelske prostore spreminjamo z ekskluzivnimi tapetami, po meri izdelanimi zavesami, stilnim in modernim pohištvom ter s talnimi, stenskimi in stropnimi obrobami in dekoracijami. Različne ambijente dopolnjujejo še ogledala, izdelki iz zelo kavlitetnega umetnega krzna, umetno in naravno usnje za tapeciranje, svetila, lestenci, preproge, vaze in raznovrsten dekor. Med drugim zastopamo in prodajamo še blagovne znamke OMEXCO, EIJFFINGER, WINTER, KHROMA, GUY MASUREEL, PRESTIGIOUS TEXTILES, ORAC DECOR, SELECTA, MASIERO...

Kako nas najti

Naš salon se nahaja na Jurčkovi cesti v Ljubljani, nedaleč stran od obrtne cone IOC Rudnik. če boste prišli iz ljubljanske obvoznice zavijte ven na izhodu št. 33 (IOC Rudnik) in se odpravite v smeri trgovskih centrov. Iz krožnega križišča med trgovskimi centri Leclerc, Supernova in Mömax se po Jurčkovi cesti (cesto je označena s tablico) odpeljite v smeri proti mestu (smer Trnovo). Prečkajte Peruzzijevo cesto, in po približno 500 m boste na desni strani Jurčkove ceste videli veliko rdečo tablo INTERSTILLE: ZAVESE, TAPETE, DEKOR. Zavijte na Badjurovo ulico, parkirajte in prispeli ste na cilj.

Zemljevid lokacije

Kontaktni podatki

INTERSTILLE d.o.o.
Badjurova ulica 3
1000 Ljubljana, Slovenija

Tel.: (+386) 01 429 20 67
Mob: (+386) 040 548 528
Fax: (+386) 01 283 50 38

E-pošta: info{at}interstille.si

Delovni čas

Od ponedeljka do petka:
od 9. do 19. ure

Sobota:
od 10. do 14. ure

Naš salon
  • loading
  • loading
  • loading
  • loading
  • loading