Salon Interstille

Bivanje je več kot samo življenje: je užitek, lepota, udobje. Salon lepe notranje opreme Interstille je nastal z idejo, da si vsakdo zasluži bivati v udobnem in urejenem okolju, obkrožen z lepimi izdelki s področja notranje opreme.

Bivati v lepem

Stanovanjske, poslovne in hotelske prostore spreminjamo z ekskluzivnimi tapetami, po meri izdelanimi zavesami, stilnim in modernim pohištvom ter s talnimi, stenskimi in stropnimi obrobami in dekoracijami. Različne ambijente dopolnjujejo še ogledala, izdelki iz zelo kavlitetnega umetnega krzna, umetno in naravno usnje za tapeciranje, svetila, lestenci, preproge, vaze in raznovrsten dekor. Med drugim zastopamo in prodajamo blagovne znamke OMEXCO, EIJFFINGER, ARTE INTERNATIONAL, HOOKED ON WALLS, CASAMANCE, CASADECO, CASELIO, CAMENGO, MISSIA, ORAC DECOR, MASIERO, itd ...

Kako nas najti

Naš salon se nahaja na Jurčkovi cesti v Ljubljani, nedaleč stran od obrtne cone IOC Rudnik. če boste prišli iz ljubljanske obvoznice zavijte ven na izhodu št. 33 (IOC Rudnik) in se odpravite v smeri trgovskih centrov. Iz krožnega križišča med trgovskimi centri Leclerc, Supernova in Mömax se po Jurčkovi cesti (cesto je označena s tablico) odpeljite v smeri proti mestu (smer Trnovo). Prečkajte Peruzzijevo cesto, in po približno 500 m boste na desni strani Jurčkove ceste videli veliko rdečo tablo INTERSTILLE: ZAVESE, TAPETE, DEKOR. Zavijte na Badjurovo ulico, parkirajte in prispeli ste na cilj.

Zemljevid lokacije

Kontaktni podatki

INTERSTILLE d.o.o.
Vrtača 11
1000 Ljubljana, Slovenija

Mob: (+386) 041 903 995

E-pošta: adriana{at}interstille.si

Poletni delovni čas

Od ponedeljka do petka:
od 10. do 16. ure
Za ogled in svetovanje
nas pokličite.

Naš salon
  • loading
  • loading
  • loading
  • loading
  • loading