Fototapete

Nove kolekcije fototapet in velikih grafičnih stenskih motivov nizozemskega proizvajalca Eijffinger, pod skupnim imenom WallPower združujejo ideje, ki so večje od življenja. Veliko, večje, največje: moč stenam!

WallPower fototapete so visoko kvalitetne digitalno tiskane celostenske grafične in foto tapete, narejene na netkani osnovi. Dimenzije tapet so omejene po višini na 280 cm, medtem ko je širina fototapete odvisna od izbranega motiva. Montaža je enostavna, saj netkana osnova omogoča, da lepilo nanašamo samo na steno, tapeta pa se pri polaganju tudi ne mečka. Wallpower motivi so sestavljeni iz enega ali več tapetnih pasov, ki se po označenem vrstnem redu nalepijo na steno. Ker se tapetni pasovi lepijo stik do stika brez prekrivanja, so pri tapetah WallPower - v nasprotju s klasičnimi fototapetami - rezultat lepi in malo vidni stiki.


WallPower fototapete so resnično osupljiva popestritev prostora, izbirate pa lahko med grafičnimi ali foto motivi in raznovrstnimi dizajni in prizori. Ne glede na to, kakšen motiv boste izbrali, pa vas bodo WallPower fototapete popeljale v novo dimenzijo prostora.